Lasten Barbie-auto tuunattiin – kulkee nyt 115 km/h

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsille suunnatut leikkiautot eivät ymmärrettävästikään kykene sellaisenaan järin suuriin tuntinopeuksiin. Tuoreella videolla kuitenkin selvitetään mitä tapahtuu, jos leikkiautosta tuunataan todellinen vauhtihirmu.

Youtuben hulluihin menopeleihin erikoistuneen Grind Hard Plumbing Co -kanavan tuoreella videolla pinkki Barbie-auto saa Hondan CRF 230 -motocross-pyörän moottorin. Lopputuloksena on ajoneuvo, joka ei missään nimessä sovellu lasten käsittelyyn.

Todellisella moottorilla tuunatun Power Wheels Barbie -auton huippunopeus on 115 kilometriä tunnissa. Se myös kykenee kiihtymään nollasta sataan vain kuuden sekunnin aikana. Järin turvallinen menopeli ei tietenkään ole kyseessä, sillä testiajaja on vähällä päätyä sitä ajaessaan läheiseen järveen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.