Michelle Obama julkaisi hääkuvan 25 vuoden takaa: ”Parisuhde vaatii kovaa työtä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen Yhdysvaltain presidentti Barack Obama ja Michelle Obama toimivat monen pariskunnan esikuvana. Obamat näyttävät aina onnellisilta ja heidän kemiansa tuntuvat pelaavan hyvin yhteen. Michelle Obama paljastaa, että myös heidän suhteensa vaatii töitä.

Michelle Obama on julkaissut Instagramissa valokuvan hääpäivältä. Kuva on otettu lokakuussa vuonna 1992. Michelle on ojentanut jalkansa tuoreelle aviomiehelleen, joka ottaa parhaillaan sukkanauhaa irti. Obamat hymyilevät leveästi.

– Vaikka kuvasta ei näe, niin Barack heräsi hääpäivämme aamuna lokakuussa 1992 ilkeään flunssaan. Jotenkin sairaus oli kuin ihmeen kaupalla kadonnut siihen mennessä, kun tapasimme alttarilla, ja tanssimme koko yön. Kaksikymmentäviisi vuotta myöhemmin meillä on edelleen hauskaa, mutta samalla teemme kovasti töitä kumppanuutemme eteen ja tuemme toisiamme yksilöinä. En voisi kuvitella tätä villiä matkaa kenenkään muun kanssa, Michelle kirjoittaa.