Pesukarhu ei saanut ansasta syöttiä – ryhtyi riehumaan kostoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnettuja hauskasta ulkonäöstään ja värityksestään, jonka ansiosta ne näyttävät aivan pieniltä rosvoilta. Musta naamari silmien kohtaan sopiikin näille veijareille erityisen hyvin, koska monesti ne ovat pahanteossa.

Pesukarhuille maistuu monet herkut, mutta erityisen hyvin ne näyttäisivät pitävän ihmisten ruoasta etsiessään sitä usein myös kotipihojen roskiksista. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa röyhkeä pesukarhu yritti napata ansaan kätkettyä voileipää.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa pesukarhu yrittää saada kuistille asennettua ansaa auki. Ansa on ilmeisesti jotakin pienempää eläintä varten viritetty, ja sen sisällä on houkuttimena voileipä. Pesukarhu yrittää keksiä miten se saisi ansan auki, mutta päätyy lopulta vetämään koko ansan voileipineen portailta alas koska ei saa sitä auki.