Ihastuttava shar pei – koira vaati huomiota – suloisuuden huippu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit voivat olla hellyydenkipeitä siinä missä ihmisetkin. Eläimet ovat monesti todella taitavia rapsutusten kerjäämisessä ja osaavat vaatia kekseliäillä tavoilla ihmisiltä huomiota. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne kun naisen kanssa sängyllä istuva koira vaatii omistajaltaan huomiota.

YouTube-videolla nähdään miten suloisesti koira ilmoittaa omistajalleen kaipaavansa hieman huomiota ja kenties leikkiseuraakin. Nainen on alkanut kuvaamaan hellyttävää tilannetta videolle huomatessaan, että koira ei anna periksi.

Suloisella videolla nähdään mitä koira tekee ollessaan kyllästynyt siihen, että omistaja on tietokoneella ja katselee vielä televisiotakin samaan aikaan. Koira yrittää vähitellen laittaa kannettavan tietokoneen kantta kiinni näyttäessään naiselle, että sekin kaipaisi hänen huomiotaan.