Mies näytti pesevän jalkakäytävää – teki painepesurilla upean teoksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taiteelliset ihmiset pystyvät luomaan upeita teoksia mitä tavallisimmista asioista. Suklaa ja kahvitahrat pöydällä saattaisivat kuulostaa painajaismaisilta monen mielestä, mutta monet taiteilijat näkevät niissäkin upeat ainekset ja kanvaasin mitä kauniimpiin teoksiin.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten mies loihtii kauniin taideteoksen likaiseen jalkakäytävään. Mies pesee jalkakäytävästä pinttynyttä likaa painepesurilla, jossa on melko pieni suutin. Suuttimen avulla pesuri poistaa likaa niin tarkasti, että mies pystyy sen avulla loihtimaan erilaisia kuvioita jalkakäytävään.

Videolla nähdään miten nopeasti kaunis taideteos syntyy kun lika väistää painepesurin tieltä pois. Mies tekee jalkakäytävään erilaisia palloja, viivoja ja koukeroita, joista syntyy lopulta kaunis ja yhtenäinen kokonaisuus.