Nainen pyysi korostusväriä lahjaksi – miehen ostoksesta viraalihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oaklandissa asuva Charlema ja Vincent Webb menivät naimisiin kuukausi sitten. Mies oli kysynyt tuoreelta vaimoltaan, mitä rouva haluaisi lahjaksi yhden naimisissaolokuukauden kunniaksi. Nainen pyysi Fenty Beautyn korostusväriä.

Fenty Beauty on meikkimerkki. Toisin sanoen Charlema Webb olisi halunnut meikkikokoelmiinsa kasvonpiirteitä korostavan meikkipaletin sekä sille oman harjansa. Vincent Webb yritti etsiä kyseistä korostusväriä, mutta ei kertomansa mukaan löytänyt sitä niistä päivittäistavarakaupoista, joissa vieraili.

Mies toi naiselle paketin Sharpie-merkkisiä korostuskyniä ja hiusharjan. Vincent sanoi Charlemalle, että vaikka ei löytänyt Fentyn korostusväriä, ovat Sharpien korostuskynät todistettavasti markkinoiden parhaita. Vincent Webb saa täydet pisteet yrittämisestä, eikä väärinkäsitykselle nauranut Charlema voinut suuttua miehelleen.

So my wonderful new husband Vincent Webb asked what I wanted for our 1 month wedding anniversary. I told him I wanted a…

Publiée par Charlema Webb sur jeudi 17 mai 2018

Can’t stop, won’t stop, #KILLAWATT 💫💫

A post shared by FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) on