Vau, nainen meikkasi itsestään Mona Lisan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuin salaperäisesti hymyilevä nainen on Mona Lisa, josta on tehty hänen nimeään kantava öljyvärimaalaus vuonna 1507. Taiteilija Leonardo da Vincin maalaus sijaitsee tällä hetkellä Pariisin Louvren taidemuseossa.

Meikkitaiteilija Yuya Mika on nyt luonut Mona Lisan ulkonäön meikillä. Nainen käyttää ulkonäön saamiseksi runsaasti korostus- ja varjostusmeikkiä, jonka ansiosta Mona Lisan kasvonpiirteet syntyvät. Lopputulos on ällistyttävä.

Sama nainen on muuttanut ulkonäköään meikin avulla ennenkin. Yksi hänen tunnetuimmista maskeerauksista on Marilyn Monroeksi muuttuminen. Ei ihme, että osa naisista on ilman meikkiä tunnistamattomia, koska pakkeloinnilla voi todellakin muuttaa ulkonäköä radikaalisti.

A post shared by YUYAMIKA (@heyuhong7) on

A post shared by YUYAMIKA (@heyuhong7) on

Imitation of makeup Marilyn Monroe

A post shared by YUYAMIKA (@heyuhong7) on