Ariana Grande otti uuden tatuoinnin – kunnioittaa Manchesterin terrori-iskun uhreja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande piti ymmärrettävästi hieman hiljaiseloa julkisuudesta ja musiikin tekemisestä sen jälkeen kun hänen Manchesterissa järjestetyssä konsertissa tapahtui terrori-isku. Konsertin päätyttyä tapahtumapaikalla räjäytettiin pommi, joka tappoi 22 konserttivierasta ja vahingoitti yli 500 ihmistä.

Nyt 24-vuotias tähti on tehnyt paluun upealla No Tears Left to Cry -sinkullaan. Ariana Grande muistelee silti Manchesterin tapahtumia ja uhreja päivittäin, ja otti heitä kunnioittaakseen nyt myös uuden tatuoinnin korvansa taakse.

Hetki sitten räppäripoikaystävästään Mac Millerista eronnut Ariana Grande esitteli uutta tatuointiaan faneille hänen Instagram-kanavallaan. Tatuointi esittää työmehiläistä, joka symboloi Manchesterin kovan työnteon historiaa. Viime vuoden terrori-iskun jälkeen työmehiläistatuoinnit yleistyivät kun ihmiset halusivat ottaa kuvan mehiläisestä lukuisten uhrien muistoksi.

forever ☁️

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on