Mies ”kaatui” käsisuihkun päälle – poistettiin takapuolesta sairaalassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

New Delhissä sijaitsevassa sairaalassa on poistettu miehen takapuoleen jumiin jäänyt käsisuihku. 26-vuotias potilas kertoo, että hän oli kaatunut suihkun päälle vahingossa kylpyhuoneessa. Poisto-operaation tehnyt lääkäri on nähnyt runsaasti samankaltaisia sattumia.

Ram Manohar Lohian sairaalaan hakeutunut mies kertoi kärsivänsä kovista kivuista. Käsisuihku oli jäänyt miehen rektumiin jumiin noin 15 senttimetrin syvyyteen. BMJ Case Reportsin julkaiseman potilaskertomuksen mukaan se ei kuitenkaan aiheuttanut verenvuotoa miehelle.

Mies pääsi kotiin 48 tuntia suihkun poistamisen jälkeen. LAD Bible kertoo toimenpiteessä mukana olleen tohtori Peeyush Kumarin paljastaneen, että peräaukoista on poistettu pulloja, purkkeja, lamppuja, kiviä, pieniä sauvoja, hedelmiä, kasviksia sekä tietysti seksivälinteitä. Tyypillisin potilas on 30–40-vuotias mies.