Spotify ennusti suurimmat kesähitit – oletko jo kuullut nämä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on tehnyt ennustuksen suosituimmista kesäkappaleista. Palvelun keräämien kuuntelutietojen perusteella kesän suosituimman hittibiisin tittelistä kilpailevat muun muassa Cardi B:n I Like It, Calvin Harrisin One Kiss ja Draken Nice for What.

Biisit ovat jo nyt maailmanlaajuisia menestyskappaleita, jotka löytyvät myös esimerkiksi 20 miljoonan Spotify-käyttäjän suosimalta Today’s Top Hits -soittolistalta. Mahdollisiksi kesän hittibiiseiksi nousevat lisäksi esimerkiksi Camila Cabellon ja Pharrell Williamsin yhteistyökuviossa syntynyt Sangria Wine ja juuri läpimurron tehneen Anne-Marien kappale 2002.

Kesähitit ennustettiin tarkastelemalla esimerkiksi kappaleiden sijoittumista erilaisilla listoilla, seuraamalla kuuntelijoiden reaktioita kappaleisiin eri soittolistoilla, kappaleiden viimeaikaisella menestymisellä, alan huhupuheilla ja puhtaalla spekuloinnilla.

Spotifyn ennustukset kesähiteiksi

1. I Like It – Cardi B ft. Bad Bunny & J Balvin2. This Is America – Childish Gambino3. One Kiss – Calvin Harris ft. Dua Lipa4. OTW – Khalid ft. 6BLCK, Ty Dolla $ign5. Sangria Wine – Camila Cabello, Pharrell Williams

6. Boo’d Up – Ella Mai7. Nice for What – Drake8. Life Changes – Thomas Rhett9. Zombie – Bad Wolves10. No Tears Left To Cry – Ariana Grande

11. Playinwitme – KYLYE ft. Kehlani12. Ball For Me – Post Malone ft. Nicki Minaj13. 2002 – Anne-Marie14. Burn the House Down – AJR15. Solo – Clean Bandit ft. Demi Lovato