Espoolaisen kyläkoulun lapset hakevat rehtoria rap-videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjois-Espoossa sijaitsevan Lahnuksen koulun oppilaat ovat huolissaan siitä saavatko he löydettyä uuden rehtorin kouluunsa, joten he ovat nyt ottaneet vanhempien ja opettajien kanssa uudenlaisen lähestymistavan. Koululaiset ovat nimittäin tehneet rap-kappaleen, Rehtorirapin.

– Koska varsinainen työpaikkailmoitus on kovin virallinen ja aikaa on vähän, otimme tehokeinot käyttöön: koulun lapsista ja vanhemista koostuva iskuryhmä päätti tehdä Lahnuksen koulun uuden johtajan paikan mainostamiseksi räpin – Rehtoriräpin. Noin kaksi minuuttia silkkaa asiaa, videon yhteydessä kerrotaan.

Koululaisten video leviää parhaillaan nopeasti sosiaalisessa mediassa. Koulussa on nykyisin 110 oppilasta, ja siellä kantavana teemana on kestävä kehitys. Lähimetsää ja luontoa käytetään monipuolisesti koululaisten oppimisympäristönä. Rehtorin hakuaika päättyy 5. kesäkuuta. Lisätietoja hakemuksesta löytyy tästä.