Suhde on totta! Paparazzi yllätti Kendall Jennerin ja koripallotähden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin Kendall Jennerin iskeneen varatun koripalloilija Ben Simmonsin. Mies seurusteli laulaja Tinashen kanssa samaan aikaan, kun tapaili realityperheestä tuttua mallia. Nyt kaksikon suhde on syventynyt yhteisiin öihin.

TMZ kertoo, että 22-vuotias Kendall Jenner ja 21-vuotias Ben Simmons olivat ensin nauttineet illallistreffeistä The Nice Guy -ravintolassa, jonka jälkeen he olivat menneet Hyde-nimiseen yökerhoon Los Angelesissa. Bileet olivat jatkuneet aamukahteen, jonka jälkeen kaksikko oli siirtynyt yhdessä Beverly Hillsissä sijaitsevaan Waldorf Astoria -hotelliin.

Kaksikon on kerrottu tapailleen viikkojen ajan, vaikka Simmonsin kerrottiin eronneen tyttöystävästään viime sunnuntaina. Australialaissyntyinen Simmons on Philadelphia 76ersin pelaaja.

All Over Press
All Over Press
All Over Press
All Over Press