Ex-vävypoika syyttää Courtney Lovea murhayrityksestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisen muusikko Kurt Cobainin ja hänen leskensä Courtney Loven tytär Frances Bean Cobain menetti isänsä legendaarisen miljoonakitaran entiselle aviomiehelleen Isaiah Silvalle pitkän oikeustaistelun päätteeksi. Nyt Silva syyttää Courtney Lovea murhayrityksestä samaisen kitaran vuoksi.

Viihdelehti TMZ uutisoi, että Isaiah Silva väittää Courtney Loven tunkeutuneen hänen asuntoonsa suuren ihmisjoukon kera. Silvan mukaan hänet hakattiin, kidnapattiin ja yritettiin murhata Kurt Cobainin omistaman Martin D-18E -kitaran vuoksi. Frances Bean Cobain oli antanut kitaran Silvalle huomenlahjaksi vuonna 2015.

Väkivaltaisessa tunkemisessa oli Silvan mukaan mukana muun muassa Britney Spearsin entinen manageri Sam Lufti, yksityisetsivä John Nazarian, näyttelijä Ross Butler ja muusikko Michael Schenk. He olivat tekeytyneet poliiseiksi Silvan asunnolle tunkeutuessaan. Väitteille ei ole saatu virallista vahvistusta, mutta Nazarian on kommentoinut olleensa toisaalla väitetyn tunkeilun ja väkivallanteon aikaan.

Kitara on sama Martin D-18E -instrumentti, jota Kurt Cobain soitti legendaarisessa MTV Unplugged -esiintymisessä Nirvanan kanssa vuonna 1993. Kitaraa voidaan pitää Nirvana-fanien graalin maljana. Frances Bean Cobain hävisi oikeudessa ja kitara pysyy Isaiah Silvan omistuksessa.

Pancake portraits 😘🥞

A post shared by Frances Bean Cobain (@space_witch666) on

channeling Stevie #velvetunderground #musicares 👸

A post shared by Courtney Love Cobain (@courtneylove) on