FBI agentti tanssi klubilla – pudotti aseen ja ampui vahingossa ihmistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisit ampuvat vuosittain hengiltä kymmeniä aseettomia ihmisiä. Tapauksista merkittävä osa ei ole vahinkoja, mutta nyt videolle on tallentunut eräs selkeä vahinko. Siinä FBI-agentti oli tanssimassa klubilla, kun hänen kantamansa käsiase putosi takaperinhypyn seurauksena maahan.

Denverissä sijaitsevalla Mile High Spirits -klubilla tanssinut mies huomasi nopeasti aseen putoamisen, jolloin hän tarttui siihen nopeasti. Agentin käsi sattui kuitenkin osumaan ladatun ja varmistamattoman aseen liipasimeen, jolloin ase laukesi ja agentti ampui vahingossa tanssilattian reunalla ollutta henkilöä jalkaan, The Washington Post uutisoi.

Ampumisen jälkeen agentti otti aseen, työnsi sen koteloon ja nosti kätensä ylös. Poliisit pidättivät hänet nopeasti. Ampumisen uhri on edelleen sairaalassa, mutta hän ei kriittisessä tilassa. Aseiden asianmukainen käsittely on olennainen osa poliisien ja agenttien työtehtäviä, mutta tässä saatiin jälleen yksi traaginen esimerkki miten huonolla tolalla tilanne Yhdysvalloissa on.