Opiskelija tilasi ruokaa kotiin – todellinen syy paljastui vasta perillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruoan tilaaminen suoraan kotiin on niin helppoa, että eräs opiskelija päätti tehdä niin vain pyytääkseen kuriirilta toisenlaista palvelua. Hän halusi hankkiutua eroon kotonaan lymyilevästä hämähäkistä.

Iso-Britannian Bournemouthissa asuva Demi Sweeney kertoo kärsivänsä pahasta hämähäkkikammosta. Eräänä aamuna hän huomasi katossaan valtavan hämähäkin, eikä kukaan pystynyt auttamaan sen häätämisessä. Lopulta opiskelija päätti kääntyä ruokaa toimittavan Deliveroon apuun.

Sweeney tilasi aterian ja kirjoitti Buzzfeedin mukaan tarvitsevansa apua hämähäkkiongelmassa. Joe-niminen kuriiri suostui, vaikka hänkin paljasti pelkäävänsä hämähäkkejä.

Tilanne oli saada dramaattisen käänteen Joen tiputettua vahingossa hämähäkin lattialle. Lopulta hän onnistui kuitenkin pelastamaan tilanteen huuhtomalla sen alas wc-pöntöstä. Deliveroo on sittemmin kommentoinut palkitsevansa Joen hänen urotekonsa ansiosta.