Lapset arvostelivat pizzoja – näin kävi ananakselle!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pizza on monille ihmisille suurta herkkua, joka kuuluu etenkin viikonloppuihin. Pizzasta pystyy helposti täytevaihtoehtoja muuttamalla tekemään itselleen maistuvan version, minkä vuoksi suolaisesta ruoasta onkin niin monta erilaista variaatiota.

Nyt lapset pääsivät arvostelemaan pizzoja, jotka ovat suosittuja eri maissa. Bon Appétit -kanava on julkaissut YouTube-kanavalleen videon, jossa nähdään miten kovimpina ruokakriitikkoina tunnetut lapset suhtautuvat erilaisiin täytteisiin ja pohjiin pizzoissa.

Lapset eivät näytä innostuvan etenkään anjoviksesta, ananaksesta, banaaneista tai äyriäisistä pizzassa. Useimmille lapsille maistui joko hyvin ohuella tai todella paksulla pohjalla oleva pizza, jossa oli hieman perinteisempiä täytteitä. Lasten suosikiksi nousi tämän kokeilun perusteella Margherita.