Muotisuunnittelija löydettiin kuolleena kotoaan – muotimaailma järkyttyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas yhdysvaltalainen muotisuunnittelija Kate Spade on kuollut. 55-vuotias muodin supertähti löydettiin tiistaina kuolleena kotoaan New Yorkin Park Avenuella. Viranomaiset ovat vahvistaneet, että kyseessä oli tämän hetken tietojen mukaan itsemurha, ja että Spade oli jättänyt jälkeensä viestin.

Viranomaiset eivät kuitenkaan vielä tässä vaiheessa suostuneet kommentoimaan tapausta tarkemmin. Tieto traagisesta tapauksesta levisi nopeasti, ja poliisi joutui eristämään muotisuunnittelijan kotitalon edustan, kunnes hänen ruumiinsa oli saatu kuljetettua pois paikalta.

Kate Spade tuli 1990-luvulla tunnetuksi erityisesti käsilaukuistaan ja kengistään, jotka muodostuivat maailmanlaajuisiksi hiteiksi. Häntä jäivät miljoonien fanien lisäksi kaipaamaan aviomies ja teini-ikäinen Frances-tytär.

Splash
Splash
Splash