Kendall Jennerin minimekko kuin karkki – tätä miehet söivät katseellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen mallikaunotar Kendall Jenner on pyrkinyt viime aikoina ottamaan hieman pesäeroa julkkisperheeseensä, sillä hän haluaisi jättäytyä pois esimerkiksi perheen elämästä raportoivasta realitysarjasta. Nykyisin Kendall keskittyykin pääasiassa supermallin uraansa.

Eilen Kendall Jenner kuvattiin poistumassa New Yorkissa sijaitsevasta julkkisten suosimasta Bar Pittistä. Kaunottarella oli yllään niukka minimekko, joka loisti kirkkaissa väreissä kuin karkki. Asu ei jäänyt varmasti yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

Siviilissä nykyisin sinkkuelämästä nauttiva Kendall Jenner on viime aikoina pyörittänyt useita julkkismiehiä, eikä hänen nopeista liikkeistään pysytä edes perässä.

Splash
Splash
Splash