Musti ja Mirri tarjoaa työntekijöilleen palkallisen pentuvapaan – 3 päivää kotona uuden pennun kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin skotlantilainen panimo BrewDog tiedotti tarjoavansa lemmikin hankkiville työntekijöilleen viikon mittaisen palkallisen loman. Loman aikana palkka juoksee normaalisti, mutta työntekijä saa olla kotona viettämässä uuden koiranpentunsa kanssa aikaa. Nyt suomalainen Musti ja Mirri on myös käynnistänyt yrityksessään pentuvapaan.

Suomen suurin eläintarvikkeiden erikoisketju Musti ja Mirri on alkanut tarjoamaan 1. kesäkuuta alkaen työntekijöilleen kolmen päivän mittaista palkallista pentuvapaata. Pentuvapaa on tarkoitettu työntekijöille, jotka hankkivat työsuhteensa aikana kissan- tai koiranpennun kotiinsa.

– Meille lemmikit ovat ykkössijalla kaikessa mitä teemme, ja siksi pentuvapaa oli luonnollinen askel toimintamme kehittämisessä. Lemmikin hankkiminen on suuri elämänmuutos. Haluamme tukea työntekijöidemme ensihetkiä uuden perheenjäsenen kanssa ja varmistaa, että kaikilla osapuolilla on mahdollisuus nauttia ensimmäisistä yhteisistä päivistä täysillä, Musti Groupin maajohtaja Juhana Lamberg kommentoi.