Hirvi tuli kuokkimaan pojan syntymäpäiväjuhliin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Metsien ja vuoristojen vieressä maaseudun rauhassa asustelevat ihmiset ovat voineet tottua siihen, että heidän pihansa poikki astelee toisinaan erilaisia metsän asukkeja. Tällä kerralla nuori hirvi päätti tulla kuokkimaan erään pojan syntymäpäiväjuhliin.

Alaskan Palmerissa perhe oli viettämässä 14-vuotiaan poikansa syntymäpäiväjuhlia kun nuori hirvi tuli yllättäin heidän omakotitalonsa pihalle. Hirvi oli ilmeisesti huomannut pihassa olevan houkuttelevan uima-altaan, minkä vuoksi se päätti olla välittämättä pihalla olevista ihmisistä.

YouTube-videolla nähdään miten hirvi kylpee altaassa ja alkaa heittelemään siellä olevia leluja. Syntymäpäiväseurue katselee kiinnostuneena hirven toimia ja syö syntymäpäiväkakkua hirven lähellä omalla terassillaan.