Koala pysäytti juoksijat – halusi lenkkeilijöiden vesipullosta huikan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa toukokuu oli poikkeuksellisen kuuma ja kuiva, mikä sai monet pienet luonnon asukit kärsimään. Ihmisiä kehotettiin jättämään pikkulintuja, siilejä ja muita eläimiä varten pieniä vesiastioita ulos, että eläimet saisivat juodakseen.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten janoinen koala on pysäyttänyt Australiassa lenkkipolulla kohtaamansa ihmiset. Koala oli heti saanut juoksijoiden huomion ja ihmiset arvasivatkin nopeasti, että se oli kuumalla ja kuivalla säällä ollut juotavaa vailla.

Videolla nähdään miten nainen on kumartuneena koalan eteen ja juottaa pientä luonnon asukkia. Juomisen jälkeen nainen silitti koalaa, joka ei kuitenkaan ollut kosketusta vailla. Lopuksi koala lähestyi vielä videota kuvaavaa miestä ennen kuin se jatkoi matkaansa omille teilleen.