Alec Baldwin itsevarmana: ”Voittaisin Trumpin presidentinvaaleissa ylivoimaisesti!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Alec Baldwin on esittänyt Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia Saturday Night Live -sketsiohjelman parodioissa. Nyt baldwin uhoaa, että voittaisi Donald Trumpin ylivoimaisesti vuoden 2020 presidentinvaaleissa.

60-vuotias Alec Baldwin on sanonut, että mikäli hän asettuisi presidentinvaaleissa ehdolle, voittaisi hän Donald Trumpin 1.000-prosenttisesti. Miehen mukaan hänen kampanjansa tulisi olemaan hauskin, jännittävin ja sekopäisin vaalikoitos ikinä. Baldwin ei kuitenkaan aio asettua ehdolle, koska ei halua luopua työstään ABC-televisiokanavalla esitettävän Match Gamen juontajana.

– Minulle tulisi myös ikävä kesänviettoa lasteni kanssa, mies naureskeli SiriusXM-radiokanavalle.

Alec Baldwin oli Howard Sternin haastateltavana. Hän toivoo, että Donald Trump saisi seuraavissa vaaleissa vastaehdokkaaksi maalaisjärjellä varustetun henkilön, joka näkisi Yhdysvaltojen tarvitsemia asioita selkeämmin.