Rihanna kommentoi Anne Hathawayn takapuolta – tätä ei osattu aavistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ryöstöelokuvien klassikosta on tehty uusi versio, jonka tähtikaartissa nähdään pelkkiä naisia. Uusi Ocean’s 8 -elokuva sai ensi-iltansa New Yorkissa, jossa etenkin Rihannan kimalteleva asu kiinnitti monien huomion.

Ocean’s 8 -elokuvan päärooleissa nähdään Sandra Bullock, Cate Blanchett, Rihanna, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling, Sarah Paulson, ja räppärinä ja televisiokasvona parhaiten tunnettu Awkwafina. Anne Hathaway kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa, että hän rakasti näyttelemistä pelkkien naisten kanssa.

Anne Hathaway muistaa etenkin tilanteen, jossa hänellä oli tiukat farkut yllään. Hathaway oli hetki sitten saanut esikoispoikansa, minkä vuoksi hän oli hieman epävarma vielä vartalostaan, joka ei ollut ehtinyt täysin palautua Hathawayn totuttuihin mittoihin.

Näyttelijäkollegat olivat kuitenkin kehuneet naisen takapuolta, ja etenkin Rihannan kommentti oli jäänyt näyttelijän mieleen. Rihanna oli tokaissut: ”Nainen, sinulla on takapuoli! Sinulla on samanlainen peppu kuin minulla”.