Hai halusi rapsutuksia sukeltajalta – kääntyi yllättäen selälleen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin australialaisesta sukellusopettajasta Rick Andersonista, joka ystävystyi tuttavallisen australiansarvihain kanssa. Nyt videolla nähdään toisen hailajin lempeä edustaja, joka nauttii ihmiseltä saamastaan huomiosta.

Merieläinpuistossa vieraillut henkilö sai todistaa harvinaista näkyä, jossa allasta puhdistamassa ollut sukeltaja rapsutteli haita. Seeprahai ui sukeltajan vierelle ja näytti suuresti nauttivan siitä kun akvaariossa työskentelevä henkilö silitti haita ja rapsutteli sitä vatsasta.

Seeprahait ovat noin kahden metrin pituisia haita, jotka viihtyvät merenpohjassa aina 30 metrin syvyyteen asti. Ilmeisesti kyseisen lajin edustajat osaavat olla myös hyvin hellyydenkipeitä ja ystävällisiä luottaessaan ihmisiin.