Courtney Stodden esitti ensimmäisen kappaleensa: ”Voin vihdoin olla oma itseni!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisbloggaaja Perez Hiltonin haastattelussa käynyt teinivaimo Courtney Stodden aloittelee uutta uraa laulajana. 23-vuotias povipommi on värjännyt hiuksensa punertaviksi ja samalla hän on ottanut käyttöön uuden Ember-taiteilijanimen.

Me Too -kappaleensa Perez Hiltonille esittänyt Courtney Stodden nousi kuuluisuuteen teini-ikäisenä mentyään naimisiin itseään huomattavasti vanhemman näyttelijän Doug Hutchinsonin kanssa. Nainen on avoimesti kertonut kärsineensä mielenterveysongelmista. Hän käsittelee elämässään kohtaamia ongelmia musiikin avulla.

Courtney Stodden käänsi uuden sivun elämässään erottuaan 56-vuotiaasta Hutchinsonista. Pariskunta odotti vuosi sitten ensimmäistä lastaan, mutta raskaus päättyi keskenmenoon. Ember-taiteilijanimeä käyttävä Courtney Stodden julkaisee Off the Record -debyyttialbuminsa 8. heinäkuuta.

PINK FLAMINGO a single from #offtherecord dropping July 8!! Who’s ready?!?! #debutalbum #ember

A post shared by Ember (@courtneyastodden) on