Dave Grohl huijasi yleisöä – oli putoavinaan esiintymislavalta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Foo Fighters -fanit järkyttyivät taannoisella Ruotsin Göteborgin keikalla yhtyeen nokkamiehen pudottua lavalta. Kaikkien onneksi kyseessä oli kuitenkin etukäteen suunniteltu pila.

Keikan alussa yhtyeen laulajakitaristi Dave Grohl ilmestyi lavalle. Hän käveli catwalkille ja kaatui yllättäen alas esiintymislavalta. Kyseessä oli kuitenkin todellisen Grohlin sijaan häntä esittänyt stuntmies.

Yhtye jatkoi soittamistaan, ja pian lavalle ilmestyi oikea Dave Grohl. Pilalla viitattiin vuonna 2015 Göteborgissa sattuneeseen välikohtaukseen, jossa tähti todella putosi lavalta. Yhtyeen silloinen kiertue jouduttiin keskeyttämään Grohlin murrettua jalkansa.

Foo Fighters kiertää parhaillaan Euroopan esiintymislavoja, mutta Suomessa yhtyettä ei tällä kertaa nähdä. Bändin tuorein albumi, Concrete and Gold, ilmestyi syksyllä 2017.