Emily Ratajkowski yläosattomissa somessa – koetteleeko sääntöjen rajoja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski on yksi tämän hetken kuumimmista nimistä etenkin bikini- ja alusvaatemuodin saralla. Malliuransa lisäksi Emily suunnittelee nykyisin uimapukuja ja bikineitä, joita hän myy oman Inamorata-vaatemerkillään.

Gold obsessed ✨@foundrae

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Dreamsicle 🍦 for @inamorataswim by @livincool

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Ready for summer @inamorataswim

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Emily julkaisee itsestään usein rohkeitakin kuvia sosialisessa mediassa, mutta tällä kertaa hänet nähdään poikkeuksellisen näyttävissä kuvissa. Supermalli poseeraa nimittäin kuvassaan yläosattomissa, vain kädet rintojensa päällä.

27-vuotias Emily Ratajkowski on ollut viime päivinä otsikoissa julkaistuaan sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hän näyttää todella laihalta. Fanit huolestuivat kuvasta ja ryhtyivät epäilemään supermallin mahdollista syömishäiriötä. Hän on aina ollut hyvin hoikkavartaloinen, mutta kohutussa kuvassa hän näyttää monien mielestä huomattavasti laihemmalta kuin aikaisemmin.