Olga Kurylenko palasi julkisuuteen – juhli seksikkäässä pikkumekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä myös mallimaailman tähdeksi noussut Olga Kurylenko on nähty valkokankaalla myös eläimellisen barbaarin roolissa ilman vaatteita. Olga on viettänyt jo useiden vuosien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta nyt hän on palannut parrasvaloihin.

Olga poseerasi eilen Cabourgin elokuvajuhlilla, jossa hän asteli punaiselle matolla niukassa ja seksikkäässä pikkumekossa.

Ukrainalaissyntyinen sinkkukaunotar Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitmanja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash