Koira pelasti hengen – pikkupoika löytyi kuivausrummusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulapsilla on ikävän usein taipumus saada itsensä tukaliin ja jopa hengenvaarallisiin tilanteisiin, joten lapsia ei kannata jättää hetkeksikään valvomatta. Aikuiset eivät kuitenkaan voi seurata lasten jokaista askelta, joten tapaturmia sattuu. Nyt Teddy-koira on pelastanut viisivuotiaan pojan hengen.

Pohjois-Irlannin Bangorissa asuvan perheen vanhemmat huomasivat Teddy-koiransa käyttäytyvän hyvin poikkeuksellisesti. Perheen äiti oli yläkerrassa, kun kuivausrumpu sijaitsi alakerrassa. Koira juoksi täyttä vauhtia yläkertaan ja käyttäytyi sekavasti ja haukkui kovaan ääneen. Yleensä rauhallisen lemmikin käytös oli niin erikoista, että äiti päätti selvittää mistä se johtuu, Metro uutisoi.

Äiti seurasi koiraa alakertaan kuivausrummun luokse, jossa paljastui, että perheen viisivuotias poika Riley Gedge-Duffy oli sisällä kuivausrummussa ja laite oli käynnissä. Kuivausrumpu saatiin pysäytettyä, mutta kone oli ehtinyt olla jo käynnissä jo muutaman minuutin ajan. Downin syndroomaa sairastava poika oli ehtinyt ennen pelastamistaan saada palovammoja käsiinsä ja selkäänsä. Äiti vei pojan nopeasti kylmään suihkuun ja soitti hätänumeroon. Ilman koiraa Riley olisi todennäköisesti menehtynyt.