Isän vakava varoitus lapsiperheille: ”Nämä tikkaat eivät lapsia pidättele”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenisä oli ostanut isoon takapihalla sijaitsevaan uima-altaaseensa tikkaat, joiden piti olla turvalliset perheen pienimpiä ajatellen. Tikkaat sai lukittua niin, että vauvat ja taaperot eivät pääsisi niitä pitkin kaitsematta uima-altaaseen. Isä huomasi kuitenkin nopeasti, että tämä tuotelupaus ei pitänyt paikkaansa.

Isä oli eräänä päivänä huomannut miten hänen pieni kaksivuotias Cody-poikansa onnistui vaivatta kiipeämään suljettuja tikkaita pitkin ylös uima-altaan reunalle saakka. Onneksi isä oli tarkkaillut Codya ulkona eikä taaperolle ehtinyt koitumaan mitään vahinkoa, mutta tilanne olisi voinut olla toinen mikäli lapsi olisi ehtinyt putoamaan syvään altaaseen vanhempien huomaamatta.

Isä oli nostanut pojan tikkailta takaisin maahan ja ryhtynyt kuvaamaan häntä mikäli hän päättäisi vielä kiivetä altaaseen. Cody oli heti alkanut kiipeämään tikkaita pitkin, minkä ansiosta isä sai tilanteen taltioitua videolle varoituksena muillekin vanhemmille, jotka luulevat, että tällaiset tikkaat estävät taaperoita pääsemästä yksin altaaseen.