Autoilija hämmästyi – Predator ajoi vieressä moottoripyörällä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Avaruushirviö Predator vaikuttaa vaihtaneen ihmismetsästyksen tervehenkisempään harrastukseen. Näin on ainakin tapahtunut verkossa levinneellä hauskalla videolla.

Thaimaalaiset autoilijat joutuivat hieraisemaan silmiään epätavallisen motoristin huristellessa vierellään. Kyseessä vaikutti nimittäin olevan Predator-elokuvien nimikkohahmo. Näyttävän moottoripyörän keulaa koristi Alien-elokuvien kilpailevan avaruushirviön pääkallo.

Vaikka sekä Predator-puku että prätkä olisivat voineet olla suoraan valkokankaalta, ei kyseessä ollut tiettävästi tulevan The Predator -elokuvan mainoskampanja. Sen sijaan puvun sisällä oli Business Insider -lehden mukaan paikallisille scifi-messuille matkalla ollut cosplay-harrastaja.