Laboratorio paljasti Anthony Bourdainin kuolemasta olennaisen seikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tunnettu televisiokasvo ja ruoan rakastaja Anthony Bourdain kuoli taannoin 61-vuotiaana. Läheinen ystävä ja kokki Eric Ripert löysi Bourdainin menehtyneenä Ranskassa sijaitsevasta hotellihuoneesta, jossa julkkiskokki oli tehnyt mitä ilmeisimmin itsemurhan.

Bourdainin kuolemasta lähti välittömästi leviämään monenlaisia huhuja. Nyt ensimmäiset laboratoriotutkimukset ovat vahvistaneet, että hänen kehossaan ei ollut kuolinhetkellä merkkejä huumausaineista. Ranskan viranomaisten lausunnosta kertoi The New York Times.

Anthony Bourdain kuvasi Ranskassa uutta televisio-ohjelmaa nimeltä Parts Unknown. Bourdain rakasti seikkailuja, uusiin ihmisiin ja kulttuureihin tutustumista sekä hyvää ruokaa. Nämä asiat olivatkin monesti kulmakiviä Bourdainin tähdittämissä televisio-ohjelmissa. Anthony Bourdainin uteliaisuus sekä historiaa että uusia kokemuksia kohtaan tekivät hänestä poikkeuksellisen tarinankertojan.