XXXTentacionin ystävä ei usko ryöstöön: ”Hän pelkäsi henkensä puolesta!”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Weekend Festivaleille bookattu räppäri XXXTentacion ammuttiin maanantaina Floridassa autoonsa. Vaikka poliisien virallinen tutkintalinja on ryöstön yhteydessä tapahtunut tappo, on XXXTentacionin ystävä Zxflo varma räppärin joutuneen murhan uhriksi.

Tuottaja Zxflo on paljastanut Daily Mailille, että 20-vuotias jenkkiräppäri XXXTentacion oli pelännyt viime kuukausina yksin liikkumista. 27-vuotias Zxflo myöntää, että XXXTentacionilla oli muodostunut vihamiehiä takavuosien väkivaltaisuuksien takia. Räppärillä oli värikäs historia huumausaineiden kanssa ja hän oli usein tekemisissä lain kanssa.

Nyt XXXTentacion yritti parantaa tapojaan ja oli keskittynyt elämässään musiikkiuraan sekä parempiin valintoihin. Valitettavasti menneisyyden haamut seurasivat yhä häntä, sillä Zxflon mukaan tapettu mies ei liikkunut mielellään yksin. Isoäitinsä kanssa kasvanut XXXTentacion oli kotoisin alueelta, jossa heikossa asemassa olevat ihmiset ovat helposti kateellisia menestyneemmille henkilöille.