Fetissifestareilla eläimellistä menoa – näin ihmiset pukeutuivat!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Orleansissa järjestetään poniroolipukuihin mieltyneille oma festivaali nimeltään Pony Play Down. Paikalle saapuu hevosmaiseen tyyliin mieltyneitä festivaalivieraita ympäri Amerikkaa.

Ponifestivaaleilla järjestetään juoksukilpailuja, estehyppyharjoituksia ja laukkakisoja. Pääasiana on, että fetissiin mieltyneet henkilöt saavat pukeutua hevomaiseen tyyliin salaisia haaveita toteuttaakseen. Poniksi muuntautuminen vaatii halun lisäksi myös runsaan määrän erilaisia varusteita aina kuolaimista tekoturpaan.

Festivaalit vapauttavat ponifetissi-ihmiset valloilleen. Heille on myös nautinnollista viettää aikaansa samanhenkisten ihmisten kanssa. Olemme kertoneet aiemminkin ihmisistä, joiden fetissinä on eläimeksi pukeutuminen. Yksi yleisimmistä lajeista lienee koira.