Hämmentävä kesäpeli – renkaita heitetään peniksen ympärille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki muistavat lapsuudesta pelin, jossa yritettiin heitellä renkaita erilaisiin tolppiin, paaluihin ja tappeihin. Nyt markkinoille on tullut aikuisten versio renkaanheitosta. Härski peli toimii samanlaisella idealla.

Coolstuff

Ruotsalaisella Coolstuff-sivustolla on myynnissä Pricka Snoppen Spel, joka on tarkoitettu aikuisten hassutteluun. Kyseessä on vaaleanpunainen vyötärölle kiinnitettävä penis, jonka varteen yritetään heitellä muovisia renkuloita. Peli sopii erinomaisesti vaikkapa illanistujaisiin tai mökkireissulle.

Renkaat on tarkoitus saada 25-senttisen ulokkeen ympärille. Pakkauksessa on mukana kuusi rengasta. Muovisiittimen voi asentaa vyötärön sijaan myös päähän, mikäli haluaa lisätä pelaamisen huumorikerrointa entisestään.

Coolstuff