Sampo Kaulasen perheloma Yhdysvaltoihin alkoi – taas sattui ja tapahtui!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosikkikauppias Sampo Kaulanen on suunnannut perheineen Yhdysvaltoihin. Perheelle tunnetusti sattuu ja tapahtuu monenlaista, ja taannoin Selviytyjät-realitykilpailun voittaneen Kaulasen perhe ei tälläkään kerralla selvinnyt ilman kommelluksia.

Jo heti Suomen päässä junasta löytyi reivivaunu, kun vaunun valot vilkkuivat kuin parhaassa technoklubissa ikään. Se oli kuitenkin vasta pientä verrattuna siihen, että Amsterdamin välilaskulta oli alunperin määrä lentää suoraan yhdellä lennolla Los Angelesiin. Toisin kuitenkin kävi.

– Eka jatkolento peruttu. Sillä piti päässä suoraan Losiin mut… Pakko lentää Chicagon kautta, Sampo Kaulanen raportoi sosiaalisessa mediassa perheensä matkan kulkua.

Lennon peruuntuminen aiheutti siis paitsi uudelleen reitittämisen myös merkittävän myöhästymisen perille pääsemiseen. Matkaan Amsterdamista lähettiin lopulta KLM-lentoyhtiön vuodesta 1991 palvelleella Boeing 747-406 -jumbojetillä, joka laskeutui Chicagoon eilen illalla hieman kello 22.00 jälkeen. Siitä Kaulaset jatkoivat kohti Enkelten kaupunkia.

– 16h takana. Kaikki muut paitti Rianna ja Michele istu eripaikoilla ja keskipenkeillä. Je3! Tästä vielä pomppu Losia kohti! Alkaa oleen itekki semi kypsänä. Ei olla business luokassa, Kaulanen raportoi Chicagosta.