Penisten pituudet listattiin – tältä näyttävät jalkapallon MM-kisamaat

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat maat ottavat parhaillaan mittaa toisistaan jalkapallon MM-kilpailujen muodossa, mutta nyt maita on vertailtu hieman toisenlaisissa merkeissä. Tuore selvitys paljastaa kisoihin osallistuvien maiden penisten keskimitat.

Miesten wellness-brändi Himsin julkaisema lista paljastaa MM-kilpailuihin osallistuvien maiden isoimpien penisten löytyvän Kolumbiasta. Siellä erektiotilassa olevan penisken keskipituus on 17,03 senttiä.

Hieman yllättäen toiselle sijalle on noussut Islanti 16,51 sentillä. Kärkiviisikko kuuluu kuitenkin muuten Etelä- ja Keski-Amerikan valtioille. Euroopan maista parhaiten varustettuja ovat kuudennella sijalla oleva Tanska ja kahdeksannella sijalla oleva Belgia.

MM-kilpailujen valtioiden pienimmät penikset löytyvät Etelä-Koreasta 11,71 sentin ja Japanista 10,92 sentin keskipituuksilla. Listan häntäpäässä ovat myös Venäjä 13,21 sentillä ja Portugali 13,19 sentillä.

Suomi ei tunnetusti pelaa tänäkään vuonna jalkapallon MM-kilpailuissa. Target Map -sivuston mukaan suomalaisten penisten keskipituus on kuitenkin noin 13,77 senttiä.