Simpanssi tapasi kasvattivanhempansa vuosien jälkeen – tältä rakkaus näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Simpanssit osaavat tuntea aivan kuten ihmiset, sillä ne ovat hyvin lähellä ihmisiä. Siksi myös ikävän, rakkauden ja jälleennäkemisen tunteet ovat niillä samanlaiset kuin ihmisilläkin. Nyt verkossa nähdään ihastuttava video, jossa Limbani-simpanssi kohtaa pitkästä aikaa kasvattivanhempansa.

Limbani sairastui pian syntymänsä jälkeen keuhkokuumeeseen, jolloin sen emo hylkäsi pienokaisen. Ihmiset ottivat poikasen hoiviinsa ja kasvattivat sitä muutaman kuukauden ajan.

Zoological Wildlife Foundation on nyt julkaissut videon kohtaamisesta, jossa Limbani tapasi entisen perheensä isäntä Jorgen ja tämän vaimon. Simpanssin reaktio osoittaa, että kyse on puhtaasta rakkaudesta. Simpanssi hyppää nimittäin oikopäätä kasvatti-isänsä kaulaan ja halaa tätä pitkään ja hartaasti.