Seksikkäin futistuomari kannattaa Brasiliaa – bikinipeppua myöden!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi, koska hän pätevöityi Yhdysvalloissa jalkapallotuomariksi. Viime aikoina Claudia on keskittynyt jalkapallon sijaan pääasiassa vartalonsa esittelemiseen uimarannoilla.

Viime aikoina Claudia on juhlistanut MM-kisojen käynnistymistä näyttävästi poseeraamalla niukoissa bikineissä hiekalla kiemurrellen. Hän on yleensä kannattanut näyttävästi kotimaataan Italiaa, mutta saapasmaan pudottua koko kisoista Claudia on kannattanut jo useita eri maita. Tällä kertaa hänet nähdään Miamissa Brasilian paidassa ja samalla teemalla olevissa bikinien alaosassa.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Hän on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.

Splash
Splash
Splash