Hailey Baldwin esitteli bikinivartaloaan – nautti auringosta täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin, sillä hänet on nähty jo monien merkittävien muotinäytösten catwalkeilla. Nainen on yksi tunnistettavimmista malleista alalla, mutta silti nainen osaa yllättää toisinaan erikoisilla tyyleillään.

21-vuotias Hailey Baldwin esitteli nyt timmiä bikinivartaloaan tuoreimmassa Instagram-kuvassaan. Otoksessa nuori kaunotar nauttii auringosta ja lämpimästä kesäpäivästä merellä mustissa bikineissä, joissa on myös vihreällä, punaisella ja keltaisella värillä tehdyt raidalliset yksityiskohdat.

Hailey Baldwin on viettänyt viime aikoina paljon aikaa poptähti Justin Bieberin kanssa. Pariskunta on seurustellut muutama vuosi sitten, minkä jälkeen kummallakin on ollut muita parisuhteita. Nyt kaksikko näyttäisi kuitenkin viihtyvän jälleen hyvin tiiviisti yhdessä.

mood for the rest of the summa

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on