Koiralla on mielikuvitusystävä? Vauhdikas leikki todistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen lemmikit keksivät itselleen usein mielekästä puuhaa omistajien ollessa poissa kotoa. Valitettavan usein lemmikkien puuhastelut liittyvät kodin irtaimiston tuhoamiseen ja kiellettyjen asioiden tekemiseen. Nyt videolla nähdään miten vauhdikkaat leikit eräs koira on keksinyt itselleen.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten vauhdikkaan leikin koira on keksinyt jäätyään kotiin yksin. Kodin olohuoneeseen asennettu valvontakamera on taltioinut tilanteen, jossa koira juoksee asunnossa ja hyppii sohvalla aivan kuin sitä jahtaisi jokin otus.

Koira näyttää videolla aivan siltä kuin se ei olisi yksin talossa. Koira juoksee sohvan päällä ja lattialla pysähtyen aina välillä katsomaan, että lähteekö mielikuvitusystävä jälleen jahtaamaan sitä vai ei.