Tina Turnerin poika löydetty kuolleena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen laulajatar Tina Turnerin vanhin poika, 59-vuotias Craig Turner, on tehnyt itsemurhan. Kalifornian Studio Cityn asuntoonsa menehtynyt mies on kuollut ampuma-aseen aiheuttamaan vammaan tiistaina puolen päivän jälkeen.

Itsemurhaan kuolleen Craig Turnerin isä oli saksofonisti Raymond Hill, mutta Tina Turnerin aisapari ja entinen aviomies Ike Turner adoptoi Craigin mentyään naimisiin laulajattaren kanssa vuonna 1962. E! News kertoo Craigin työskennelleen Los Angelesissa kiinteistövälittäjänä.

Tina Turner täyttää ensi vuonna 80 vuotta. Hän ei ole kommentoinut poikansa kuolemaa julkisesti. Tina Turner kuuluu musiikkimaailman suurimpiin tähtiin, ja hänellä on takanaan useita vuosikymmeniä kestänyt ura. Laulajatähti, oikealta nimeltään Anna Mae Bullock, on myynyt uransa aikana arviolta 200 miljoonaa albumia.

Publiée par Craig Turner sur Dimanche 28 janvier 2018