Rita Ora seksikkäänä bikineissä – rinnat eivät olleet mahtua liiveihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti uuden upean Anywhere-hittinsä ansiosta. Nainen julkaisi juuri uuden heti hitiksi nousseen Girls-nimisen kappaleen, jossa on mukana myös tämän hetken kuumimmat naisartistit Cardi B, Bebe Rexha ja Charli XCX.

Rita Ora tarjoilee usein silmänruokaa yli 13,6 miljoonalle Instagram-seuraajalleen näyttävien kuvien muodossa. Tällä kerralla hän esitteli treenattua vartaloaan keltaisissa bikineissä, jotka eivät olleet mahtua naisen päälle.

27-vuotias tähti on uusien musiikkijulkaisujensa myötä viihtynyt paljon kuntosalilla treenatessaan vartaloaan huippukuntoon uusia esiintymisiä varten. Rita Ora esitteleekin upeaa vartaloaan usein seksikkäiden bikinikuvien avulla, eikä säästele avujaan näissä uusimmissakaan otoksissa.

Uusimmat