Rita Ora seksikkäänä bikineissä – rinnat eivät olleet mahtua liiveihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti uuden upean Anywhere-hittinsä ansiosta. Nainen julkaisi juuri uuden heti hitiksi nousseen Girls-nimisen kappaleen, jossa on mukana myös tämän hetken kuumimmat naisartistit Cardi B, Bebe Rexha ja Charli XCX.

Rita Ora tarjoilee usein silmänruokaa yli 13,6 miljoonalle Instagram-seuraajalleen näyttävien kuvien muodossa. Tällä kerralla hän esitteli treenattua vartaloaan keltaisissa bikineissä, jotka eivät olleet mahtua naisen päälle.

27-vuotias tähti on uusien musiikkijulkaisujensa myötä viihtynyt paljon kuntosalilla treenatessaan vartaloaan huippukuntoon uusia esiintymisiä varten. Rita Ora esitteleekin upeaa vartaloaan usein seksikkäiden bikinikuvien avulla, eikä säästele avujaan näissä uusimmissakaan otoksissa.