Ravintolan vessasta tuli somehitti Lontoossa – kuvat paljastavat syyn

Matkailu · Terhi Piiroinen

Lontoon Berkeley Squarella sijaitseva Annabel’s -niminen yökerho on saavuttanut mainetta ja kunniaa 1960-luvun aloittamisensa jälkeen. Nyt yökerho on noussut hetkessä Instagram-käyttäjien suosikkipaikaksi. Syynä on ravintolan hulppea miljöö.

Lontoon alueen Instagram-vaikuttajat ovat vierailleet kilpaa Annabel’s Mayfair -klubilla ottamassa kuvia. Syynä on Charlotte Tilburyn tekemä remontti paikan saniteettitiloihin, jonka ansiosta klubin vessa muistuttaa vaaleanpunaista satumaailmaa. Se, jos mikä, on Instagram-ystävällinen ja valokuviin ikuistettava näky.

Kukkaloisto, marmoripinnat, kultaiset hanat ja koristeelliset yksityiskohdat saavat haukkomaan happea. Aivan kaikilla ei kuitenkaan ole varaa astua edes paikan saniteettitiloihin, sillä klubin jäsenyys maksaa tuhansia euroja. Kuvia pääsee kuitenkin ihailemaan sosiaalisen median kautta.

Welcome to my chic new home. The end.

A post shared by A N N A D U N B A R (@annadunbar1) on

🌸 Pretty in Pink 🌸 • • • • •

A post shared by Mrs 👑 Natalie Chaddashian (@nataliechaddashian) on

Lingering in the Loos…#dreamy @annabelsmayfair @martinbrudnizki

A post shared by Ellie Chadd (@elliechadd) on