Johnny Depp oikeuteen – syytetään lyöneen kuvausryhmän jäsentä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Johnny Deppin tulevassa elokuvassa työskennellyt mies on nostanut kanteen näyttelijää vastaan. Oikeustapauksen mukaan tähti olisi lyönyt City of Lies -elokuvan kuvauspaikkajärjestäjää.

Kuvauspaikkajärjestäjä Gregg Brooksin mukaan välikohtaus sai alkunsa kuvausaikalupiin liittyvistä erimielisyyksistä. Mies kertoo alkoholille haisseen Deppin lyöneen häntä kahdesti kylkiluiden kohdalle.

Depp olisi tämän jälkeen tarjonnut kuvauspaikkajärjestäjälle 100.000 dollaria hänen lyömisestään takaisin ennen turvamiesten puuttumista asiaan. Variety-lehden mukaan Brooks sai pian tapauksen jälkeen potkut, sillä hän ei allekirjoittanut sopimusta jossa häntä kiellettiin viemästä tapausta oikeuteen.

Brad Furmanin ohjaamassa Ciry of Lies -elokuvassa Johnny Depp näyttelee räppäri The Notorious B.I.G.:n murhaa tutkivaa poliisia. Elokuvan Yhdysvaltojen ensi-ilta on syyskuussa 2018.