Hailey Baldwin hehkuu onnellisena – nimettömässä kimaltelee jättimäinen timanttisormus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber palasi yhteen hetki sitten hänen entisen tyttöystävänsä Hailey Baldwinin kanssa. Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat viettäneet viime aikoina paljon aikaa yhdessä ja nyt he ovat tuoreimpien uutisten mukaan menneet myös kihloihin.

24-vuotias Justin Bieber kosi Hailey Baldwinia Bahamasaarilla viime viikonlopun aikana. Pariskunta näytti lomallaan todella rakastuneilta. Baldwinin vasemman käden nimettömässä kimalteli kosinnan jälkeen huomiota herättävän suuri timanttisormus, jonka hän Justin Bieberiltä sai suostuessaan kosintaan.

Daily Mail -sivuston mukaan pariskunnan kihlautumisesta uutisoi ensimmäisenä 21-vuotiaan Hailey Baldwinin isä Stephen Baldwin, joka kertoi Justin Bieberin kosinnasta hänen Twitter-kanavallaan. Viikonlopun aikana kyseinen twiitti on kuitenkin poistettu.

💛 They’re engaged 🔐 #justinbieber #haileybaldwin

A post shared by @ stylemadison on