Miehet rakensivat metsään painonnostopenkin – vaikuttava lopputulos

Fitness Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Buff Dudes -kanava tunnetaan humoristisista videoista, jotka liittyvät yleensä treenaaviin ihmisiin. Viimeksi miesten tekemä parodia kuntosalilla käyvistä ihmisistä levisi verkossa kulovalkean tavoin. Tällä kerralla miehet esittelevät uudella videollaan painonnostopenkin rakentamista.

Buff Dudes -kanavan tuoreimmalla videolla lihaksikkaat miehet näyttävät miten painonnostopenkin pystyy itse rakentamaan. Miehet tekevät penkin metsän laidalla heidän itse kaatamistaan puista. Tällaisen painonnostopenkin tekemiseen tarvitaan paljon puuta ja voimakkaita miehiä, joilla pysyy sekä kirves että moottorisaha kädessä.

Yleensä tällaiset YouTubeen ladattavat tutoriaalit esittelevät miten helppoa eri asioiden rakentaminen on, mutta tällä kerralla painonnostopenkin rakentaminen ei kuitenkaan näyttänyt kovin yksinkertaiselta. Lopulta miehet onnistuvat saamaan penkin, levytangon ja painot valmiiksi.