Selena Gomezin vatsalihakset eivät jääneet huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez on seurannut monien muiden artistien jalanjälkiä ja solminut yhteistyösopimuksen ison urheiluvaatemerkin kanssa. Selena Gomez on toiminut viime syksystä lähtien PUMA-merkin lähettiläänä, minkä vuoksi laulaja onkin nähty viime aikoina usein kyseisen yrityksen urheiluvaatteet yllään.

Nyt Selena Gomez nähdään uudessa mainoskampanjassa, jonka kuvista ja videoista käy hyvin ilmi se, että nainen on viihtynyt viime aikoina kuntosalilla. 25-vuotias Gomez poseeraa kuvissa urheiluleggingseissä ja lyhyessä urheilutopissa, joka paljastaa naisen timmin vatsan.

Gomez on aiemmin kertonut, että hänen pääsynsä osaksi PUMA-perhettä on ollut naiselle hyvin jännittävää ja ihanaa. Viime aikoina Gomez on ollut muiden projektiensa lisäksi uutisotsikoissa myös siksi, että hän ei ole suostunut kommentoimaan lehdistölle hänen entisen poikaystävänsä Justin Bieberin kihlausuutisia.

@Selenagomez doing things differently in the new DEFY Mid. #DoYou

A post shared by PUMA (@puma) on