Mitkä kurvit! Demi Rose jättipovineen pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla ja paljastavilla kuvillaan sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias Demi juhli joulukuussa yli kuutta miljoonaa seuraajaa, mutta nyt luku on noussut jo yli 7,1 miljoonaan seuraajaan.

Demi Rose Mawbyn tiimalasivartalo hakee vertaistaan, minkä vuoksi moni alusvaate- ja uimapukumerkki onkin kiinnostunut tekemään naisen kanssa yhteistyötä hänen sosiaalisen mediansa kautta. Nyt kaunotar nähtiin poseeraamassa pienissä bikineissä.

Demi Rose julkaisi hänen Instagram-kanavallaan pienen videoleikkeen, jossa nainen nähdään pikkuruisissa kolmiobikineissä. Nainen on kuvannut itsestään lyhyen videon makuuhuoneessa peilin kautta. Videolla kaunotar esittelee kameralle kurvikasta vartaloaan, jonka vyötärön ja lantion välinen suhde näyttää olevan jo Kim Kardashianin kuuluisan tiimalasivartalon kaltainen.

Looks like I’m going for a swim 🏊🏽‍♂️

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on