Mies vastusti pidätystä – kuvitteli olevansa televisiosarjassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Lain nimessä -televisiosarja, eli Cops, on yksi Yhdysvaltojen pitkäaikaisimmista televisiosarjoista. Poliisien työtä seuraavaa sarjaa on esitetty yhtäjaksoisesti vuodesta 1989. Nyt eräs öykkäri unelmoi sarjaan pääsemisestä.

Floridalainen Rudolph Grant oli jahdannut naista golfkentän läheisyydessä. 53-vuotiaalle miehelle soitettiin poliisit ja viranomaiset huomasivat hänen haisseen vahvasti alkoholilta. Poliisit päättivät pidättää miehen, The Smoking Gun uutisoi.

Grant vastusti pidätystä. Hän kiroili ja huusi sekä yritti paeta poliisien luota. Viranomaiset käyttivät enemmän voimakeinoja saadakseen humalaisen ja aggressiivisesti käyttäytyneen miehen aisoihin. Putkaan matkalla olleessa poliisiautossa Grant viimein paljasti syyn hanttiin panemiselle. Hän kuvitteli olleensa poliisisarjassa ja sai nautintoa virkavallan vastustamisesta.